Huidverbetering

Huidverbetering

 

Door gebruik te maken van de laatste laboratoriumtechnologieën stapt Cenzaa met de Illuminating Skin Peel producten in het tijdperk van revolutionaire huidverbetering.

De producten hebben als doel uw klant met specifieke huidwensen en huidproblemen ook thuis van dienst te kunnen zijn. De Illuminating Skin Peel producten zijn zeer krachtige liquids die vier technologieën bevatten waarmee spectaculaire resultaten geboekt worden. Glycol, niacinamide, vitamine C en een scala aan sterke anti-oxidanten zorgen, in een stap-voor-stapbehandeling, voor een intensieve peeling, optimale celverbetering en DNA bescherming en voorziet de huid van een hoge dosis aan natuurlijke antibiotica. 

Deze processen zorgen, in combinatie met de Cenzaa Therapeutic salonbehandelingen, voor een cosmedische huidverbetering waardoor acne, rimpels, littekens en pigmentatie doeltreffend worden aangepakt. De huid zal door deze baanbrekende en intensieve behandeltechniek met innovatieve werkstofcomplexen in 12 weken structureel verbeteren.